nedjelja, 5. srpnja 2015.

NAJNOVIJA VEST ODJEKNULA:Lekari saopstili da je POZNATI GLUMAC BATA ZIVOJINOVIC...

Zdravlje Bate Živojinovića konačno stabilno
Dobro se oseća! Jedva čekamo da još malo otopli, pa da idemo u vikendicu", rekla je Lula Živojinović, supruga čuvenog glumca
Lula Živojinović, supruga čuvenog srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića, rekla je da se zdrastveno stanje njene jače polovine stabilizovalo posle moždanog udara koji je on doživeo pre godinu i po dana. Ona je za dnevni list “Alo!” istakla da se ne odvaja od Bate.

– Zdravlje mog Bate je konačno stabilno, dobro se oseća! Jedva čekamo da još malo otopli, pa da idemo u vikendicu – rekla je Lula i dodala da Bata izbegava posete, jer nedavno imao grip:
– Nedavno su ga, kao i većinu ljudi, uhvatili virus i prehlada, pa smo i s tim morali da se izborimo. Batina doktorka me nagrdila, jer smo gostili mnoge prijatelje, pa mu je neko preneo virus, zato je strogo zabranila posete. Znate, njemu je imunitet posle bolesti oslabio, pa mu i prehlada može ugroziti zdravstveno stanje. Bata vas sve pozdravlja, evo ga, ruča, pa se vidimo kada otopli – navela je supruga poznatog glumca, koja je čitavu situaciju oko njegovog oporavka podnela hrabro i u najtežim trenucima, kada su se lekari borili za njegov život, bila mu je najveća podrška.

(Telegraf.rs/”Alo!“)

Nema komentara:

Objavi komentar

Kliknite "SVIDJA MI SE'da bi ste procitali vest" on Facebook
×