subota, 4. srpnja 2015.

SOK ZA JAVNOST:PREMINULA LEGENDARNA PEVACICA:Ona je...

Judy Garland su  i drogirali
Nova knjiga baca sjenu na savršenu sliku hollywoodske ljubimice Judy Garland. Izgleda da joj povratak iz OZ-a nije bio najbolji potez; u hollywoodskom Kansasu dočekala ju je samo surova stvarnost.
Judyna djeca se prisjećaju da im se majka u više navrata pokušala ubiti, da su živjeli po hotelima i izbjegavali račune.
Kada je s 14 godina potpisala ugovor s MGM-om, pala je pod utjecaj Louisa B. Mayera koji je ubrzo zagospodario svim aspektima njenog života.
Kako navodi Daily Express, Mayer ju je dirao u svom uredu, govoreći joj, stavivši joj ruku na lijevu dojku, kako je očito da pjeva iz srca.
- Često sam mislila da sam imala sreće što nisam pjevala iz nekog drugog dijela svog tijela - kasnije se prisjećala Judy.
Iako se tvrdilo da su je na lijekove navukli producenti, to je zapravo učinila njena dominantna majka Ethel, prisiljavajući je od rane dobi da uzima lijekove za spavanje, za razbuđivanje, za kontrolu težine.
Majka i studijski glavešine držali su je na dijeti koja se sastojala od juhe i 80 cigareta dnevno! Osim prehrambenih navika, studio je pokušavao kontrolirati i njen ljubavni život, prisilivši je čak da pobaci dijete iz braka s Davidom Roseom.
Činilo se kako je niz nesretnih ljubavnih i životnih događaja prekinut kad se udala za Mickeya Deansa, međutim, sreća je kratko potrajala.
Suprug ju je  našao kako beživotna leži na podu wc-a. Konačno je podlegla ovisnosti, očajanju i muci koji su je pratili većinu njenog tragičnog života.

Slučajnim predoziranjem barbituratima prekinut je nimalo idealan život filmske legende koja se u 47. godini ponovno zaputila "žutom cestom" u neki drugi, bolji svijet.
(Izvor) dalje.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Kliknite "SVIDJA MI SE'da bi ste procitali vest" on Facebook
×