subota, 4. srpnja 2015.

TUZNA VEST: Nasa poznata pevacica Dona Ares je...

Bh. pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, već nekoliko mjeseci se "lavovski" bori s opakom bolešću - rakom. Ova vijest šokirala je mnoge njene obožavatelje. Donna se ne predaje i iz dana u dan stvara nova muzička djela, a počela je i s pisanjem knjige "Soba za nikoga" u kojoj iznosi tešku životnu priču s kojom se trenutno suočava.
Donna Ares, uvijek je bila simbol jake žene koja je znala šta želi od života i išla hrabro ka tome. Muzička karijera joj ide uzlaznom putanjom, a brojni hitovi još s prvih albuma, vrte se i danas na radijskim i televizijskim stanicama. Velikim koncertom koji je održan u Sarajevu 16. aprila, pokazala je svoju veličinu i snagu, te je pokrenula kampanju za skupljanje novca za ljude oboljele od raka u BiH.
Upravo i knjiga "Soba za nikoga" govori o njenom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobjede. Za sve one koji s nestrpljenjem čekaju da knjiga bude objavljena, Donna je dala mali uvid u uvodnu stranicu.
"Knjigu još uvijek pišem, ali bliži joj se lagani rasplet. Volim vas i hvala puno na podršci i ranije, a pogotovo u ovih devet teških mjeseci, a posebno hvala na velikom interesu koji pokazujete za moju knjigu koju nisam ni sanjala da ću pisati, ali eto život piše najbolje romane", napisala je Donna Ares dodavši citat iz knjige: "Eto, htjela si da budeš Ares. Ratnik. Borac. Eto, bori se sad. Htjela si zmaja da te čuva, eto sad nek' te čuva. Nisi ona što bi pala na koljena .. Evo, sad se pokaži".
 
(KLIX.BA)

Nema komentara:

Objavi komentar

Kliknite "SVIDJA MI SE'da bi ste procitali vest" on Facebook
×